A Levendula Fagylaltozó elindításakor a kiemelkedő minőséget és a fagylaltozás sajátos kulturájának megteremtését tűztük ki célul. A magas minőségű alapanyagok használata, és az adalékanyagok, ízfokozók, mesterséges színezékek kerülése alapvető gondolat volt, és ez mára a vásárlók szemében is összefonódott a fagylaltozó nevével.
Mindennek ellenére a folyamatos fejlődés hívei vagyunk, továbbra is keressük a lehetőségeket a még magasabb minőség, a finomabb, ízletesebb termékek elérésére. Büszkék vagyunk rá, hogy a 2019-es szezontól már tejtartalmú fagylaltjainkban bio minősítésű 100%-os organikus tejet használunk.
De a különleges ízvilág megteremtése mellett környezetünk megóvása is fontos számunkra, és magától értetődő volt, hogy megtesszük a megfelelő módosításokat ennek érdekében. Vásárlóink már csak fenntartható és felelős erdőgazdálkodásból származó papírpoharakkal, papírszalvétákkal, illetve biológiailag lebomló és komposztálható kiskanalakkal találkozhatnak nálunk.
Továbbá üzleteinkben új szemeteseket helyeztünk ki, és így – vendégeinkkel együtt – szelektíven gyűjtjük a hulladékot.