Történetünk

A Levendula Kézműves Fagylaltozó egy családi vállalkozásként indult, azóta is szívvel-lélekkel készítjük a fagylaltjainkat. Büszkék vagyunk rá, hogy termékeinket mesterséges adalékanyagok nélkül, kiváló minőségű alapanyagokból állítjuk elő, figyelembe véve a legmodernebb gasztronómiai trendeket és vendégeink igényeit.

Küldetésünk

Célunk, hogy minőségi, kézműves fagylaltokkal színesítsük a hétköznapokat és különleges alkalmakat egyaránt. Minden egyes fagylaltunkkal egyedülálló ízélményt kínálunk, legyen szó hagyományos vagy új, izgalmas ízkombinációkról. Emellett fontos számunkra az ételallergiások és speciális diétát követők igényeinek kiszolgálása is, így cukormentes, glutén-, tej-, és tojásmentes változatokat is kínálunk.

Filozófiánk és működésünk

A Levendula nem csak egy fagylaltozó, hanem egy közösség, ahol vendégeink a minőségi kikapcsolódás mellett egy kis ízutazásra is elindulhatnak. Üzleteink hangulata barátságos és meghitt, ahol a vendégek számára különleges élményt nyújt a kiválasztott fagylalt elfogyasztása. Télen-nyáron változatos kínálattal várjuk látogatóinkat: a hűvösebb hónapokban forró csokoládé és kézzel készített bonbonok, míg a melegebb időszakban frissítő fagylaltok kerülnek előtérbe.

Jövőképünk és törekvéseink

Tovább szeretnénk bővíteni jelenlétünket országszerte, hogy minél több ember számára elérhetővé tegyük a kézműves fagylaltozás élményét. Franchise rendszerünk lehetővé teszi, hogy vállalkozó szellemű partnerekkel együtt növeljük üzleteink számát, miközben fenntartjuk magas minőségi standardjainkat és közösségközpontú szemléletünket.